Andželinai Džolijai beidzot jauns draugs? Šķietami apstiprināts viņas romāns ar reperi Akalu
foto: Cobra Team / BACKGRID/ Vida Press
Akala un Džolija šogad augustā Venēcijā.
Slavenības

Andželinai Džolijai beidzot jauns draugs? Šķietami apstiprināts viņas romāns ar reperi Akalu

Paula Ivanova

Jauns.lv

Pēc ilgstošām baumām par romantiskām attiecībām, kas sākušās pagājušā gada maijā, šķietami apstiprināts aktrises Andželinas Džolijas un britu repera Akalas romāns.

Andželinai Džolijai beidzot jauns draugs? Šķietami...

Nupat Akala parādījies aktrises oficiālajā sociālo mediju profilā. Nedēļas nogalē 40 gadus vecais mākslinieks apmeklēja ballīti Ņujorkā, ko rīkoja 49 gadus vecā Džolija sava uzņēmuma "Atelier Jolie" vārdā. Kādā no pasākuma fotogrāfijām Akala redzams pirms bildēm, kuros parādās "Oskara" balvas ieguvēja Džolija, tādējādi atkal liekot runāt par viņu attiecībām.

foto: Simon Chapman/LNP/Shutterstock/ Vida Press
Akala ir britu reperis, rakstnieks un aktīvists.
Akala ir britu reperis, rakstnieks un aktīvists.

Džolija pasākumā bija ģērbusies pelēkā kostīmā un melnos zābakos, viņas mati bija atlaisti. Tikmēr Akala bija ģērbies melnā T kreklā. Pasākums norisinājās tikai divas dienas pēc tam, kad Akala apmeklēja 62. Ņujorkas kinofestivāla pirmizrādi Džolijas filmai "Marija".

foto: Janet Mayer/INSTARimages.com/ Vida Press
Džolija un Akala šogad septembrī Ņujorkā.
Džolija un Akala šogad septembrī Ņujorkā.

Baumas par Džolijas un Akalas romānu sākās pērn maijā, kad reperis Jamaikā pavadīja aktrisi un viņas meitas Zaharu (19) un Šilo (18) kādā festivālā. Aculiecinieks tajā laikā norādīja, ka Akala bija "ļoti sargājošs, palīdzot viņām visur, kur devās." Sešus mēnešus vēlāk "In Touch" ziņoja, ka pāris kopā ieturējis vakariņas Milānā. Bet šogad augustā abi redzēti, Venēcijas kinofestivālā laikā iznākot no vienas viesnīcas.